Home » Bootverhuur

DÉ ZEILBOTEN & SLOEPEN VERHUURDER ROND HET IJSSELMEER

Wilt u een zeilboot huren om te varen op het IJsselmeer? Zoekt u een zeilboot om een geweldige vaarvakantie op door te brengen? Wilt u zeilen met vrienden/familie op luxe zeilboten? Of wilt u gewoon even lekker een dagje op het water genieten in een moderne en snelle sloep? Kom dan een zeilboot of een sloep huren bij Kaaphoorn Charters en ervaar Nederland vanaf het water!

ZEILBOOT OF SLOEP HUREN AAN HET IJSSELMEER

Om als huurder en watersporter bij Kaaphoorn Charters zeilboten & sloepen verhuur in Hoorn optimaal te kunnen genieten, biedt Marina Kaap Hoorn met de ligging direct aan het IJsselmeer,  gratis parkeergelegenheid (bewaakt), sanitaire voorzieningen, douches, WiFi, strand, sport- & speel veld, en een hellingbaan. Onze jachten zijn afgemeerd aan de steigers van Marina Kaap Hoorn in Hoorn nabij het Strandpaviljoen Brasserie “Oranje Buiten” waar u heerlijk kunt genieten van een drankje en een hapje inclusief service met koninklijke allure wat u zult voelen en proeven en ook dichtbij “De Baai”, het drijvende café-restaurant en durfsport centrum op het haventerrein!

OPTIMAAL GENIETEN BIJ KAAPHOORN CHARTERS ZEILBOTEN & SLOEPEN VERHUUR AAN HET IJSSELMEER IN HOORN.

U kunt bij ons terecht voor een gezellige dag varen op een UMS 410, deze kunt u huren voor een dag in de haven van Hoorn. Onze boot word verhuurd door onze Partner Kaaphoorncharters. Wilt u deze boot boeken dan kunt u dit doen via deze link.