Home » Boten » RIPS ADVENTURE

ADVENTURE VESTA 250

De V-250 is voorzien van twee bankjes en een vlakke bodem. De tube van 38 cm doorsnede is uitgevoerd met een overdrukventiel en 3 rvs trekogen.
De tube heeft 3 aparte luchtkamers, 3 handvatten en een lijn. De boot wordt compleet geleverd met peddels, een plak set en een pomp in een mooie opberg tas.

 

ADVENTURE VESTA V-450

De Rib Vesta V-450 heeft een tube van 49 cm doorsnede en 5 luchtkamers waarvan 3 stuks een overdruk ventiel hebben. De rib heeft verder 4 rvs trekogen en een afsluitbare opbergruimte in de voorzijde van de boot.

 

 

ADVENTURE HD PROFESSIONEEL

RenR Botenverkoop heeft de hele serie Ribs op voorraad van 2,5 tot 6,5 meter. 

De Vesta 550 in vele variaties leverbaar en op te bouwen met diverse consoles en banken en alle mogelijke opties. 
De Ribs die we hebben staan variëren in lengte van 2,5 meter tot 6,5 meter. vanaf 3,8 meter kunnen ze geleverd worden met 5 jaar garantie.

ADVENTURE VESTA V-345

De Adventure rib Vesta V-345 heeft twee bankjes en een vlakke bodem. De tubes hebben een doorsnede van 42 cm en zijn uitgevoerd met een overdrukventiel, 4 rvs trekogen en een afsluitbare opbergruimte in de voorzijde van de boot. De tube van de boot heeft 3 aparte luchtkamers, 5 handvatten en een lijn op de tube. De boot wordt compleet geleverd met paddels, plak set en een pomp in een mooie opberg tas. 

ADVENTURE VESTA V-380

De Rib Vesta V-380 is voorzien van twee bankjes en een vlakke bodem. De tube heeft een doorsnede van 42 cm en is uitgevoerd met een overdruk ventiel, vier rvs trekogen en een afsluitbare opbergruimte in de voorzijde van de boot. 
De tube van de boot heeft 3 aparte luchtkamers en 5 handvatten op de tube en een lijn. De boot wordt compleet geleverd met paddels, een plak set en een pomp in een mooie opberg tas. 

ADVENTURE VESTA V-500

De Adventure Rib Vesta V-500 heeft een tube met een doorsnede van 49 cm en heeft 5 luchtkamers waarvan 3 stuks een overdruk ventiel hebben. De Rib heeft verder 4 rvs trekogen en een afsluitbare opbergruimte in de voorzijde van de boot. 

De tube van de boot heeft 5 handvatten op de tube en een lijn. De boot wordt compleet geleverd met paddels, een plak set en een pomp in een mooie opberg tas. 

ADVENTURE VESTA V-550

De adventure Rib Vesta V-550 heeft een tube met een doorsnede van 51 cm en heeft 5 luchtkamers waarvan 3 stuks een overdruk ventiel hebben. De Rib heeft verder 4 rvs trekogen en een afsluitbare opbergruimte in de voorzijde van de boot.De tube van de boot heeft 5 handvatten op de tube en een lijn. De boot wordt compleet geleverd met paddels, een plak set en een pomp in een mooie opberg tas.