Home » Boten » UMS TUNA BOATS

ALUMINIUM BOOT RAPID ALU UMS 410

Deze aluminium UMS-410 is een lichtgewicht en zuinige boot. De boot is geschikt voor een motor tot 30pk, Geadviseerd word om een motor met een capaciteit van 15-30 pk. De boot heeft uitstekende prestaties, weinig diepgang en een goede stabiliteit. Deze UMS 410 is zowel met console verkrijgbaar als zonder.

 


ALUMINIUM BOOT RAPID ALU UMS 450FC

Deze klassiek gevormde boot met gesloten neus en solide windscherm is zeer geliefd bij een grote groep klassieke watersporters. Deze boot komt het best tot zijn recht in plassen en meren, want voor deze boot is een golf geen probleem.


ALUMINIUM BOOT RAPID ALU UMS 400

Door zijn oorspronkelijke aluminium romp lijnen, is het nieuwe model UMS-400 uitstekend geschikt voor vissers. Ingebouwde blokken voor extra drijfvermogen zorgt voor extra stabiliteit van de boot. 

 


ALUMINIUM BOOT RAPID ALU UMS 450PL

De UMS-450 PL is een lichtgewicht aluminium en comfortabele boot met een ruime kuip. Vanwege de vele mogelijkheden is dit een van de populairste boten uit de UMS serie. 


ALUMINIUM BOOT RAPID ALU UMS 460CC

De UMS-460CC is een lichtgewicht aluminium en comfortabele boot met een ruime kuip. Vanwege de vele mogelijkheden is dit een van de populairste boten uit de UMS serie. 
Door de vorm van de romp kunt u met de UMS 460 in zeer ondiep water goed uit de voeten. 


ALUMINIUM BOOT RAPID ALU UMS 460DC

De UMS-460DC is een lichtgewicht aluminium en comfortabele boot met een ruime kuip. Door de vele mogelijkheden is deze boot zeer populiar, De boot is namelijk zowel leverbaar met 1 console (oc) als met 2 aluminium consoles (DC). Door de vorm van de romp kunt u met de UMS 460 in zeer ondiep water goed uit de voeten. 


ALUMINIUM BOOT RAPID ALU UMS 470PL

De UMS-470 PL heeft een modern design en een ruime kuip. Dit is de boot voor recreatie en visserij, die 4 personen zeer veel comfort brengt in de kuip. De kuip is standaard uitgerust met voldoende opbergvakken in de zijkant van de boot.


ALUMINIUM BOOT RAPID ALU UMS 520PL

Deze stijlvolle, modern ontworpen aluminium console boot met de klassieke UMS rompvorm is een handige universele oplossing voor zowel een actieve vaartocht , een familie vaartocht of vissen. Deze boot geeft 5 personen zeer veel comfort in de kuip. De kuip is standaard uitgerust met voldoende opbergvakken in de zijkant van de boot. 


ALUMINIUM BOOT RAPID ALU UMS 550DC

Deze stijlvolle, modern ontworpen aluminium console boot met de klassieke UMS rompvorm is een handige universele oplossing voor zowel een actieve vaartocht , een familie vaartocht of vissen. Deze boot geeft 5 personen zeer veel comfort in de kuip. Door de succesvolle rompvorm is dit een stabiele boot die snel in planee komt waardoor het een consoleboot is met goede vaareigenschappen. Door de minimale diepgang van deze boot kunt u ook goed varen in gebieden met ondiep water. 


ALUMINIUM BOOT RAPID ALU UMS 600CR

De UMS-600 CR (CRUISER) werd oorspronkelijk ontworpen voor een technische project van speciale diensten, maar deze boot is nu ook beschikbaar voor de particuliere markt.